Κράτηση δωματίου

 

Το ξενοδοχείο HARIS διαθέτει 42 δωμάτια.

 

Είναι άνετα και διακοσμημένα με γούστο και μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

 

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν όλες οι ανέσεις γι'αυτό το κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και θάλασσα.

 

Η ξεχωριστή αίσθηση που μένει με θέα στην πισίνα ή τη θάλασσα από το ιδιωτικό μπαλκονάκι κάθε δωματίου είναι μοναδική. Οι 10 καινούργιες καμπάνες που λειτουργούν, έρχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι καμπάνες διαθέτουν mini-bar και όχι ψυγείο. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε φαγητού εντός των καμπανών.Οι καμπάνες λειτούργησαν στο ξενοδοχείο για πρώτη φορά το 2007. Είναι δωμάτια ιδιαίτερα διαμορφωμένα και διακοσμημένα με πολύ γούστο και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με διαφορετικό μπάνιο. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει και δύο δωμάτια με προϋποθέσεις ΑΜΕΑ.

 

Κάντε την κράτηση σας επικοινωνώντας:
Τηλέφωνο: 23740 20520, 2310 287510, 6977913321
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info2@hotelharis.gr

Standard δίκλινο
 

Τα δίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και την πισίνα. Δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό κρεβάτι


Standard τρίκλινο
 

Τα τρίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεόραση, air-condition, ψυγείο, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας και μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και την πισίνα. Δύο μονά κρεβάτια και μία καρεκλοπολυθρόνα που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι.

 

Δίκλινη καμπάνα
 

Τηλεόραση plasma, κλιματισμό, mini bar (όχι ψυγείο), τηλέφωνο στο δωμάτιο και στο μπάνιο, θυρίδα ασφαλείας, πιστολάκι μαλλιών, φωτάκι νυχτός και μπαλκόνι ισόγειο με απ΄ευθείας πρόσβαση στον κήπο και στην πισίνα. Δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό. 

Στις καμπάνες υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ δύο δίκλινων καμπανών με εσωτερική πόρτα. Ιδανικό για οικογένειες. 


Τρίκλινη καμπάνα
 

Τηλεόραση plasma, κλιματισμό, mini bar (όχι ψυγείο), τηλέφωνο στο δωμάτιο και στο μπάνιο, θυρίδα ασφαλείας, πιστολάκι μαλλιών, φωτάκι νυχτός και μπαλκόνι ισόγειο με απ΄ευθείας πρόσβαση στον κήπο και στην πισίνα. Τρία μονά κρεβάτια.

Στις καμπάνες υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ δύο δίκλινων καμπανών με εσωτερική πόρτα. Ιδανικό για οικογένειες.