ΔΙΑΜΟΝΗ

 

Στο ξενοδοχείο HARIS περιμένουμε να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές ευεξίας, χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Οι φιλοξενούμενοί μας εντυπωσιάζονται από την αίσθηση φιλοξενίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

 

Αποτελείται από ένα κτίριο με ισόγειο και  3 ορόφους, πισίνα για μεγάλους με ξεχωριστό τμήμα για παιδιά - προσφέροντας έτσι μέγιστη ασφάλεια στους μικρούς μας φίλους - reception με θυρίδες ασφαλείας, pool bar, snack bar και ανοιχτό parking.

 

Κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο HARIS μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας μ΄ ένα παραδοσιακό πρωινό στο snack bar, να απολαύσετε ένα ελαφρύ σνακ στον κήπο και να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα στο pool bar απολαμβάνοντας μια ποικιλία από καφέδες, ποτά και παγωτά.

 

Το pool bar και το snack bar ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί ως τα μεσάνυχτα συμπληρώνουν δροσερά και γευστικά τις αξέχαστες διακοπές σας!

 

 

Τα δωμάτιά μας

 

Το Ξενοδοχείο HARIS διαθέτει 42 κλίνες.

Και οι 42 κλίνες είναι φωτεινές , λειτουργικές και διακοσμημένες με γούστο ώστε να προσφέρουν άνεση και ξεκούραση .

Επιπλέον, η ξεχωριστή αίσθηση που σας προσφέρουν με θέα στην πισίνα , τη θάλασσα και τον κήπο από το ιδιωτικό μπαλκόνι ή την βεράντα , κάνει κάθε δωμάτιο μοναδικό.

 

Classic Δίκλινο

Χωρητικότητας 2 ατόμων.

Καλώς ήρθατε σ΄αυτό το όμορφο δωμάτιο που συνδυάζει απλότητα και γαλήνη. Κάθε classic δίκλινο είναι ευρύχωρο και άνετο είτε με δύο μονά είτε με ένα διπλό κρεβάτι, μια μεγάλη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας τακτοποιημένα και ένα ιδιωτικό μπάνιο εναρμονισμένο με το χώρο. Κάθε δωμάτιό μας έχει δικό του μπαλκόνι.

Επίσης είναι εξοπλισμένο με επίπεδη τηλεόραση , κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi, δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα, τη θάλασσα και τον κήπο, που κάνει τις διακοπές σας πιο ξένοιαστες.

   
Μπάνιο Τηλέφωνο
Θυρίδες ασφαλείας Ψυγείο
Wi-fi Επίπεδη τηλεόραση
Κλιματιστικό Μπαλκόνι
Προίόντα περιποίησης μπάνιου  

 

 

Classic Τρίκλινο

Χωρητικότητας 3 ατόμων.

Αυτό το υπέροχο δωμάτιο περιμένει να σας υποδεχτεί για χαλάρωση και ηρεμία . Έτσι κάθε classic τρίκλινο είναι ευρύχωρο και άνετο με δύο μονά και μια καρεκλοπολυθρόνα ή ένα αναδιπλώμενο κρεβάτι, μια μεγάλη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας τακτοποιημένα και ένα ιδιωτικό μπάνιο εναρμονισμένο με το χώρο. Κάθε δωμάτιό μας έχει δικό του μπαλκόνι.

Επίσης είναι εξοπλισμένο με επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο,ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi, δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα, τη θάλασσα και τον κήπο, που κάνει τις διακοπές σας πιο ξένοιαστες.

   
Μπάνιο Τηλέφωνο
Θυρίδες ασφαλείας Ψυγείο
Wi-fi Επίπεδη τηλεόραση
Κλιματιστικό Μπαλκόνι
Προίόντα περιποίησης μπάνιου  

 

Premium Δίκλινο

Χωρητικότητας 2 ατόμων.

Στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου μας αυτό το κομψό δωμάτιο , υπόσχεται να σας ξεκουράσει και να σας χαλαρώσει. Κάθε premium δίκλινο είναι ευρύχωρο και άνετο είτε με δύο μονά είτε με ένα διπλό κρεβάτι, μια άνετη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας άψογα και ένα ιδιωτικό μπάνιο εναρμονισμένο με το χώρο. Κάθε δωμάτιό μας έχει δικό του μπαλκόνι.

Στοχεύοντας να μετατρέψουμε την παραμονή σας στο ξενοδοχείο μας σε μια απολαυστικη εμπειρία, το κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο,ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi , δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα, τη θάλασσα και τον κήπο, που κάνει τις διακοπές σας πιο ανάλαφρες.

   
Μπάνιο Τηλέφωνο
Θυρίδες ασφαλείας Ψυγείο
Wi-fi Επίπεδη τηλεόραση
Κλιματιστικό Μπαλκόνι
Προίόντα περιποίησης μπάνιου  

 

Premium Τρίκλινο

Χωρητικότητας 3 ατόμων.

Στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου μας αυτό το υπέροχο δωμάτιο , υπόσχεται να σας ξεκουράσει και να σας χαλαρώσει. Κάθε premium τρίκλινο είναι ευρύχωρο και άνετο με δύο μονά και μια καρεκλοπολυθρόνα ή ένα αναδιπλώμενο κρεβάτι, μια άνετη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας άψογα και ένα ιδιωτικό μπάνιο εναρμονισμένο με το χώρο. Κάθε δωμάτιό μας έχει δικό του μπαλκόνι.

Στοχεύοντας να μετατρέψουμε την παραμονή σας στο ξενοδοχείο μας σε μια απολαυστικη εμπειρία, το κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi , δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα, τη θάλασσα και τον κήπο που κάνει τις διακοπές σας πιο ανάλαφρες.

   
Μπάνιο Ψυγείο
Θυρίδες ασφαλείας Μπαλκόνι
Wi-fi Επίπεδη τηλεόραση
Κλιματιστικό Προίόντα περιποίησης μπάνιου
Τηλέφωνο  

 

Mini Suite

Χωρητικότητας 4 ατόμων.

Σας καλωσορίζουμε σ΄ένα υπέροχο χώρο φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη. Κάθε mini suite  είναι ευρύχωρη και άνετη με δύο μονά και με ένα διπλό κρεβάτι, μια ευρύχωρη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας στην εντέλεια και ένα ιδιωτικό μπάνιο ,διακοσμημένο μοναδικά με υπέροχο ψηφιδωτό.  Διαθέτει επίσης δική της βεράντα.

Επιθυμώντας να  σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία, φροντίσαμε ώστε κάθε mini suite  να είναι εξοπλισμένη με επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi , δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα, τη θάλασσα και τον κήπο, που κάνει τις διακοπές σας πιο ανάλαφρες.

   
Μπάνιο Ψυγείο
Θυρίδες ασφαλείας Επίπεδη τηλεόραση
Wi-fi Στεγνωτήρας μαλλιών
Κλιματιστικό Προίόντα περιποίησης μπάνιου
Τηλέφωνο Βεράντα

 

Δίκλινη Καμπάνα

Χωρητικότητας 2 ατόμων.

Αυτό το μοναδικό δωμάτιο έχει επιλεχθεί ώστε να σας προσφέρει εναν συνδυασμό κομψότητας και καλαισθησίας . Έτσι κάθε δίκλινη καμπάνα είναι ευρύχωρη και άνετη είτε με δύο μονά είτε με ένα διπλό κρεβάτι, μια ευρύχωρη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας στην εντέλεια και ένα ιδιωτικό μπάνιο , καλαίσθητα διακοσμημένο με ψηφιδωτό. Κάθε καμπάνα, έχει δική της βεράντα .

Οι ανέσεις δεν σταματούν εδώ. Γι' αυτό εξασφαλίσαμε ώστε η  καθεμία καμπάνα , να είναι εξοπλισμένη με επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi , δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα και τον κήπο, που κάνει τις διακοπές σας πιο ανάλαφρες.

   
Μπάνιο Ψυγείο
Θυρίδες ασφαλείας Επίπεδη τηλεόραση
Wi-fi Στεγνωτήρας μαλλιών
Κλιματιστικό Προίόντα περιποίησης μπάνιου
Τηλέφωνο Βεράντα
 
 
 
 

Superior room

Χωρητικότητας 2 ατόμων.

Η κλασική αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο δίνουν μία νότα φυσικής δροσιάς στη ζέστη των καλοκαιρινών μηνών. Έτσι κάθε superior room είναι ευρύχωρo και άνετo είτε με δύο μονά είτε με ένα διπλό κρεβάτι, μια ευρύχωρη ντουλάπα ώστε να είναι όλα τα ρούχα σας στην εντέλεια και ένα ιδιωτικό υπέροχο μπάνιο , διακοσμημένο με ψηφιδωτό σε υπέροχους χρωματισμούς (με προσαρμοσμένο ντουζ ώστε να εξυπηρετεί και άτομα ΑΜΕΑ). Κάθε superior room  έχει δική του βεράντα .

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι λοιπές ανέσεις, γι' αυτό η καθεμία είναι εξοπλισμένη με επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, Wi-fi , δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μια υπέροχη θέα στη πισίνα και τον κήπο, που κάνει τις διακοπές σας πιο ανάλαφρες.

   
Μπάνιο ( ντουζιέρα με πρόσβαση και για  ΑΜΕΑ) Ψυγείο
Θυρίδες ασφαλείας Επίπεδη τηλεόραση
Wi-fi Στεγνωτήρας μαλλιών
Κλιματιστικό Προίόντα περιποίησης μπάνιου
Τηλέφωνο Βεράντα